My Photo

juni 2018

ti on to fre
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ravelry

epost

« Att göra eller inte göra? | Main | Vinster »

2014-01-18

Comments

Åsa i Skuttunge

Grattis på 10 års dagen! - men jag tror inte jag ska var med på nån tävling...inventerade just mitt garnförråd...;-) Kram Åsa

Jannika

Grattis till 10 år som bloggerska!
Vad svårt, jag tror jag helst vill ha nr 6.
Mitt tips blir My Little Slug ( http://www.ravelry.com/patterns/library/my-little-slug ), ett mönster på en liten stickad amigurumi. Perfekt för restgarner och kan bli bra kattleksaker. :)

miastick

Grattis! Undrar om vi inte är väldigt jämngamla bloggare- jag började också 19/1! Det minns jag för en kompis fyller år. Men det var nog 2005 jag började kanske. Och min första blogg finns inte heller kvar.
Mina mönstertips är dessa: http://www.churchmouseyarns.com/collections/free-patterns/products/accelerating-stripes-fingerless-gloves-project-regia-4-ply-version#.UtuREXh86c0
Hoppas länken funkar :)
Sen ett betalmönster jag stickar just nu: http://brooklyntweed.net/store/index.php?main_page=product_info&cPath=2_4&products_id=123

Jag skulle vilja ha fritidsgarnet!

LottaH

Grattis hoppas du fortsätter att skriva

Anna

Grattis till åren med bloggen! Jag har nog följt den mer eller mindre regelbundet sedan starten och hoppas på att du fortsätter blogga!

Jag är en riktig koftnörd så mitt tips får bli Den stora koftejakten, ett norskt blogg-projekt som man hitta här
http://www.ljo-s.blogspot.no/search/label/DEN%20STORE%20KOFTEJAKTEN


Det är en riktig skatt med massor av beskrivningar till kända och okända norska koftor, jag skulle vilja sticka dom alla!

Jag har precis hittat mina egna rester av kidsilk haze och ombelle och vill sticka färgglada och randiga halsdukar så nummer 7 skulle komma väl till pass.

heidi

Grattis till 10-års jubileet! självklart hoppas jag att du fortsätter blogga i minst 10 år till:)

jag har redan mer garn än vad jag behöver för det närmsta året, så därför väljer jag att avstå från tävlingen:)

Stickorren

Grattis! Du var nog en av de första bloggarna som jag hittade, då för längesen.
Jag vinna, brukar inte vara så, men om det är så så är det det blå-lila entrådiga från ullcentrum. Går säkert bra att kroka något i det garnet.

Efwa

Wow, vad länge du stickbloggat! Självklart vill jag vara med i din utlottning och om jag vinner är det i första hand det röda spetsstickningsgarnet som vill flytta hem till mig. Jag vill tipsa om Åsa triclosan härliga teknik att sticka tröjor uppifrånochner med "isydd ärm". Hon kallar tekniken Ziggurat hör hittar du hennes modeller http://www.ravelry.com/designers/asa-tricosa

Kristina

Grattis! Hittade hit genom din länkning i kvällens café via onlinestickcafé, och tycker det röda garnet i nr 4 ser spännande (om än läskigt!) ut... :)

Om du vill utmana hjärnan skulle jag säga - kolla in vad Jay Petersen (fuzzy logic eller yarnover på ravelry), och (gammal?) blogg på fuzzyjay.blogspot.com gjort och gör med entrelac-teknik (näverstickning). Jag köpte hans utförliga mönster om hur man stickar en enkel boll, och sen fortsatte jag med hjälp av hans projektanteckningar och diagram med att prova att sticka en "torus" (fyrkantig "ring" med hål i), följt av en "sponge" - en kub på (i mitt fall) 144 rutor med hål rakt igenom kortsidorna - där han har tänkt ut precis hur man ska göra för att få ihop det utan att behöva ta av och fästa garnet längs vägen.

http://www.ravelry.com/projects/yarnover/144-square-entrelac-menger-sponge

iHanna

Grattis, du är ihärdig du! Känner ingen som stickar så sjukt mycket fint som du!

Kram!

Liisa

Grattis Marika! Och bloggen! Jag behöver inget garn (som så många andra) men gillar fibrerna ;)
Jag vill tipsa om Mrs Jekyll & Little Hyde, en vändbar mössa. Den skulle nog passa dig. http://www.ravelry.com/patterns/library/mrs-jekyll--little-hyde

Catrin

Grattis! Själv fyllde jag bara 9 år häromveckan. Jag kan tänka mig nr 3 eller nr 6.
Jag vill tipsa om allt som Veera Välimäki gör. Hur snyggt som helst. http://rav.to/1ewlPxW

Annicka Berglund

Grattis roligt att du har en tävling vill naturligtvis vinna :-)

Monica Bergström

Grattis till 10 år med bloggen Marika! Vill jättegÄrna vara med och tävla och helst vinna Två nystan tunt, tunt spetstickningsgarn. Stickar fortfarande "Skiraste sjalen" nu och då.
Monica Bergström

Carina

Stickar Pyttipanna- och döskallesjalar åt alla i min omgivning: lätt mönster, fort går det och fina är de!

Vill gärna vinna 3, 5 eller 6.

Carina

T N

Hej, är nybörjare på stickning och hittade just till din sida. Här kommer jag kika runt en del märker jag direkt! Tyvärr har jag ännu inte några andra stickskador att tipsa om ännu då jag inte kommit så långt. Jag skulle vilja vinna nr 3 eller 7 för färgerna och för det vore skoj att utgå från garnet och hitta ett bra mönster till. Stort grattis till jubileet!

The comments to this entry are closed.

FO2013

  • IMG_2600_medium2
    Dessa foton är inlagda i efterhand utan kommentarer. Fråga om du undrar över något.

FO2012

  • IMG_1840_medium
    Dessa foton är inlagda i efterhand utan kommentarer. Fråga om du undrar över något.