My Photo

juni 2018

ti on to fre
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ravelry

epost

« Gårdagen | Main | Bara sport, bara sport, bara massor utav sport »

2008-02-09

Comments

Agneta

Heja på!
Fortsätt sticka du på alla möjliga och omöjliga ställen.

Ulrika

Jag har funderat mycket kring detta jag också. Varenda gång jag stickar "offentligt" får jag konstiga blickar, mummel och ibland knepiga kommentarer. Som om sticka skulle vara en så konstig sysselsättning? Folk (kvinnor) har väl stickat i alla tider!

Intressant det där du skriver om simultankapacitet. Jag tror det faktiskt ligger en hel del i det. Vissa män känner säkert så.

Tur man fostrar sina egna män (sambo & söner) bättre än så. :) Mina är nyfikna och intresserade av det jag gör, det är roligt!

Och så har jag en fråga - är det för sent att hoppa på din ABC-grej?

Tack för en alltid lika intressant läsning här hos dig! Jag läser din blogg jämt och ständigt men har nog inte kommenterat förut.

iHanna

Kanske de (som kommenterar) tycker att det är oartigt mot dem som spelar att inte ge 100% av sin uppmärksamhet till spelet? lite som att sticka på teatern? och näe, klart de inte vet vad simultankapacitet är, det har de väl aldrig gjort? du har väl läst om alla som stickar på yankee stadium i usa? på... hmm. nån sport. vi får väl bilda en klubb och gå på hockey i "stickgäng" så att det blir mer vanligt! hehe.

Anna

Ja, väldigt lustigt att det är så uppseendeväckande! Stickar själv mest hemma i soffan, på tåg och på stickcaféer, så jag har väl inte varit i såna situationer där det uppfattas som "fel" av de andra... Men fortsätt du! Vi är ju faktiskt på många sätt "rikare" som klarar av att göra flera saker samtidigt :)

Medea

Jag satt i sekreatariatet på en innebandymatch förra helgen och stickade under väntetiderna innan matchen startade och jag fick mest positiva kommentarer att det var första gången någon gjorde så osv. Jag svarade att jag ville införa något nytt =)
Stå på dig!!

Katrin

Hihi, jag har stickat i Uppsala domkyrka före en konsert, och på anatomiska teatern under en föreläsning, regelbundet på bussen och i väntrum.
Inte på en hockeymatch men väl en innebandymatch!
Och i väntan på bussar utomhus på hållplatser.
So keep om skicking in offentliga platser! ;-)
*kram* Katrin

Britt-Marie

När jag stickade på Hemvärnsungdomens möte blev det lite protester från min man men andra gången gick det bättre : ) Det var nog för "oseriöst" har jag på känn.
Man kan sticka överallt utom på bröllop, i alla fall vid matbordet tror jag man ska avstå.
Kram

Stick-Kine

Som mamma till en hockeyspelare på proffsnivå har jag sett många träningar och matcher och alltid önskat mig stickningen med! Det blev inte så, i början var småsyskonen ofta med och ingen tid för stickning då! Förstår dig mycket väl - fortsätt att sticka på matcher, antar att du kan göra det utan att se för mycket på vad du stickar!!!!Lycka till!/Kine

Elisabeth

Jamen..! Såklart ska man sticka på matchen om man vill det! Puckon på bänken bakom!

Jag har saknat stickningen i kyrkbänken ibland, särskilt när jag gick på högmässa i Danmark, hängde med bra ända till predikan och då blev jag rastlös. Jag stickar mej igenom möten och föreläsningar och kursdagar, utan stickning stänger jag öronen och missar allting!

Agneta

Du gör så rätt! Klart man kan sticka på en match i globen. Jag stickar nästan överallt, annars skulle jag aldrig hinna med alla beställningar till min hemsida!

The comments to this entry are closed.

FO2013

  • IMG_2600_medium2
    Dessa foton är inlagda i efterhand utan kommentarer. Fråga om du undrar över något.

FO2012

  • IMG_1840_medium
    Dessa foton är inlagda i efterhand utan kommentarer. Fråga om du undrar över något.